Megint megkísértem a sorsot, és fotókat, ill. videokat próbálok ágyazni a posztba... Ugyanis az előző bejegyzés szerkesztés fájó nyomokat hagyott bennem, miután rengeteg időmet vette el, viszont szinte élvezhetetlenül amatőr-ronda lett. Ezért hát most nem cicózok a képfeliratokkal, hanem megkapjátok ömlesztve...

Ezen kívül a klubban készült, hordozási, kötési kisokos videokat is közkinccsé teszek, ha valaki lusta lenne a youtube-ra kattintani, no, itt minden eddigi video-t megtalál.

Előző posztomban a 6. klubtalálkozóról készült összefoglaló video-t nézhettétek meg. Most lássuk a többit! Először vegyük a hordozókendővel készült kötéseket:

1. FCC (Front cross carry), vagyis elöl kereszt egy Didymos kendővel:

2. FWCC (Front wrap cross carry), vagyis zsebes elöl keresztezett kötés Didymos kendővel:

 

3. Rucksack, vagyis batyu (háti hordozás) Lana kendővel:

És most lássunk két Mei Tai-os videot, Bamberoo Mei Tai-jal:

1. Elöl hordozás Bamberoo MT-jal:

 

2. Háti hordozás Bamberoo MT-jal:

Most meg leszek olyan bátor (botor), és megkísérlem a klubban készült, általam legszebbnek ítélt képeket feltölteni ide. A képfeliratok hozzábiggyesztése inkább már merészség, sőt, vakmerőség lenne, úgyhogy gondoljátok oda, amire asszociáltok...

Kicsit sok lesz, nem baj, bírjátok...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hugipakk.blog.hu/api/trackback/id/tr86654814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekkerjoz 2008.09.12. 18:29:07

Király fotók. Nagy vagyol.

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.09.12. 19:00:00

Köszönöm szépen! Remélem, a tartalomra is értetted, ugyanis a fotók nem az én képességeimet dicsérik! Több kedves és ügyes kollega/kollegina műve. Újra és újra átnézem őket, mert én is annyira királynak találom... Jó érzés:-)
Holnap, szombaton lesz a 8. alkalom...

ekkerjoz 2008.09.13. 14:15:59

Jányom Orsi. Nem semmi meló összeverbuválni párszáz gyerkőczöt, na.

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.09.13. 15:13:57

Jöttek maguktól... Ma még többen voltunk, és híresek is lettünk! Lesz majd riport a Kossuth rádióban a "Vendég a háznál" című műsorban! Részleteket a mai klubról szóló bejegyzésben találtok majd!

ekkerjoz 2008.10.14. 08:36:11

Azóta is hallgattam a MR1-Kossuth Rádiót, mikor volt/lesz a riport?
süti beállítások módosítása