Ez bizony egy rém egyszerű poszt lesz: a szokásos képes, színes-szagos beszámoló a fantasztikus hangulatú 5. Babahorozós- és textilpelenkázós klubtalálkozóról. Hányan voltunk? Fogalmam sincs. Ugyanis velem volt egy örökmozgó 1 éves, aki hihetetlen gyorsasággal bír helyet változtatni és híján van mindenféle veszélyérzetnek. Úgyhogy csak elvétve kattintgattam, és még számolni sem tudtam, ezért csak halovány becslésem van, hányan is lehettünk: 20-25 felnőttre tippelek+ a hozzájuk tartozó kiegészítő kiskorúak. Az is rémlik, hogy volt néhány újításunk: beújítottunk egy talicskányi kaját, volt névtábla és minimum 4 apuka, egymást követő feltűnéssel. Az apukák halált megvető bátorsággal gázoltak át a szoptatós mamik és az eső-kelő gyerektenger akadálypályáján, külön említést érdemel Peti, aki a dolgozós műszakját cserélte el estire csak azért, hogy jelen lehessen ezen a nagyszerű eseményen. Ő az egyébként, aki blogot tart fönn a textilpelenkának:-)

Node lássuk a medvét! Úgyis már régóta adós vagyok ezzel a beszámolóval, hiszen nyakunkon a 6. klub, ami aztán többszörösen különleges lesz!

Büszkén jelenthetem, hogy bár átböngésztem rengeteg, külföldi hordozóklubos találkozóról szóló tudósítást, de olyat még nem hallottam, hogy egy egész hordozós család látogasson el egy ilyesfajta rendezvényre, sőt Peti Apuka saját kendőjűleg hordozta tündéri fiúcsmetéjét a gyönyörű Katja segítségével (biztos emlékeztek rá, Katja az egy kendő... ettől függetlenül bele lehet szeretni). Úgyhogy úttörők vagyunk... A lelkes család egyenesen Gödöllőről érkezett, le a kalappal a teljesítményük előtt!

Nélkülözvén minden logikai megfontlást, a másik kedvenc képem a júniusi találkozóról a "Nandugirls" nevet viseli: vannak Cosmo-lányok, és vannak Nandu-lányok:-) A 2008-as év nyarának legmenőbb accesoire-ja az alvóbaba csíkos kendőben. Évus és Olga pár hetes icipici lánykákat hoztak-vittek a kendőben:

Az ér, hogy harmadik kedvenc kép...? Mert ha igen, akkor ez az: egy már látott fiatalembert (aki  Petin lógott Katjában) kölcsönbe kaptam, mert így voltam szimmetrikus: hátul Kamilla a majmos Bamberoo-ban, elöl kölcsön-Beni majmos body-ban. Én meg örülök, mint majom a farkának.

 A többi kedvenc képem pedig most következik! Bár az operett-világban három a kislány, Judit minden bizonnyal a Három a kisfiú-felállásra esküszik, épp eligazítást tart:

 

Ezt az outfitet csak az tudja értékelni, aki felismeri az anyagot, amiből készült - ez bizony egy Gypsymama gauze-kendő felesleges centijeinek átlényegülése ruhává, Varda anyukája volt az elkövető. A ded így beleolvad a kendőbe, feladva a leckét az inzultáló néniknek: "Hol lehet a gyerek? Biztos nem kap levegőt..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megint akadt egy olyan páciensünk, aki a sok próbálgatás közepette bealudt a karikás kendőbe. Hiába mondtuk neki, hogy még egy csomó hordozót végig kéne próbálni...

Életképek bent:

 

Ezt a kompozíciót Szinyei Merse Pál is megirigyelné:

Köszönjük a híres svéd lakberendezési áruháznak a támogatást, nem is tudom, mit kezdtünk volna a takaróik nélkül... (tényleg, nem akar valaki szponzorálni minket? Bár nem tudom, mivel lehetne:-))

A Catering-céggel nagyon meg voltunk elégedve: került asztalunkra bio zöldsaláta, vegán süti, gyümölcstorta, túrós  batyu (állítólag, mondom állítólag... én speciel csak a hírét hallottam), cseresznye, tisztított víz, bodzaszörp, csavarosfánk, stb. Egy morzsa sem maradt. Csak a földön, de a rohangáló 1-2 évesek annak a nagyját is beporszívózták, mert hát sokkal izgibb a földről csórni, mint ugyanazt kullturált körülmények között elfogyasztani.

A 3 óra megint elröpült, a lányok-fiúk meg haza. Még egy vicces iker-konstellációt lőttem: egy nőies Ergo-négyes. Sára Piróval elöl, Savitri Hanával háton.

Búcsúzik Zsu, Mica és István is, őket a Balaton várta:

 

 

A következő találkozónk pedig olyan lesz, mint egy falusi lagzi: világraszóló és 200 fős. Ezúton is kérnénk az Esőisten-osztályt, hogy kérelmünket egy derűs nap iránt folyó év július 4. napjára vonatkozóan pozitívan elbírálni szíveskedjenek, főleg, hogy "nemzetközivéhéhéhé lesz" a híres klubunk: jönnek kedves cyber-kolléganőink Finnországból, Angolhonból, és Pécsről is, nem is beszélve mondjuk Őrbottyánról, A Velencei-tóról, a XIII. kerületről, és még folytathatnám a sort... 

Jövő héten veletek ugyanitt!

A bejegyzés trackback címe:

https://hugipakk.blog.hu/api/trackback/id/tr29521573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pity 2008.06.26. 08:02:48

Mehetünk mi is a találkozóra? :))))

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.06.26. 11:20:39

Kedves Pity, kicsit bajban vagyok ezzel a kérdéssel, mert erre nem lehet és nem szabad nemet mondani. Ugyanis jelenleg úgy állunk, hogy a benti helyünk kicsi lett, az érdeklődők száma pedig nagyon nagy, ami szuper dolog, hiszen ez volt a cél. De szükségessé tette a dolgok újragondolását: vagyis ha jó idő lesz, csak akkor férünk el, mert akkor kint lehetünk a kertben. De a jövőre nézve sajnos vagy új helyet kell keresnünk (bár nagyon szeretjük a Múzeumot:-)) , vagy új klubokat indítani, épp ezen folyik most az eszmecsere.
Ezek ismeretében természetesen szívesen látunk, csak arra kell számítanod, hogy igen sokan leszünk. A részletekről írok közvetlenül!

davir · http://www.davirdogdesign.blogspot.com 2008.06.28. 16:04:46

Egyszerűen nem hiszem el, hogy én még egyszer sem jutottam el a találkozóra! Pedig annyira jó hangulatú lehetett és a képek is fantasztikusak! A majmos kép pedig elbűvölő: nagyon szépek vagytok rajta mindhárman, Kamilla, Te és a kölcsönkapott fiatalember is. :) - Sőt, kezdek ráérezni a majmocskák varázsára... - Viru

duracellnyusza 2008.07.09. 14:01:46

Köszönöm a választ. Alig találtam vissza a lapra. Még mindig nem sikerült megtalálnom álmaim hordozóját(főleg apa fukarsága miatt). Vettem 1 Red Castle hordozót, azt a lányom nem fogadta el. Most szemezek egy ergo-hasonmással a Liliputival. (Sajna elmentek nyaralni, én pedig beleőrülök a várakozásba.)Tud valaki valamit a liliputiról? Bár a honlapon csak jókat olvastam róla. A 2ergos kiscsaj nagyon tetszik.Alig akarom elhinni, hogy ekkora gyerkőcöt cipel és az orra nem a földet veri. Megtudhatnám, hogy mi az a herkentyű amivel a csípőn cipizi a csajszi a szöszke fiát?Gratula a találkozóhoz.

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.07.10. 23:14:25

Szia Nyusza! Hiányoltalak is:-)
Fukarkodni helyes, de ebben a témában felesleges: sokat nyerhetünk vele, hidd el!
Sajnos nem kerülhetem el, hogy kritizáljak: az általad említett hordozó nem jó. Megnéztem képen, a baba túl mélyen van, és lóg. Előbbi Neked nem jó, utóbbi a babának.
Ismerem a Liliputit, sőt a forgalmazót is. Egy jó hordozóban NEM verdesi a földet a gyerek!!!! És ha csípőn hordozzuk, akkor is a baba csípőn ÜL, nem csípőn LÓG!
Liliputit alacsonyabb költségvetésnek ajánlom, de ha van rá keret, bátran vegyetek egy Ergot! Elöl és háton is lehet benne hordozni, egész nagy gyereket is! Elvileg csípőn is, de én ezekkel nem szeretek csípőn hordozni.
Zsu a kis szőkeséget saját karján hordozza, és oldalán egy táska fityeg:-)))
Következő - már lezajlott - találkozóról készül a poszt, képekkel, videokkal...

duracellnyusza 2008.07.16. 14:01:59

Üdv. Nem tartom magam idiótának, +főiskolát is végeztem(de minek :-(( ), de megint vagy 1óra volt mire ide visszataláltam. Igaz még soha nem leveleztem ilyen vagy hasonló oldalon. Kezdem azt hinni velem van a baj. :-((
Ari vagy, hogy képes vagy a gondommal féléjszaka foglalkozni.
A Liliputin olvastam 1véleményt(nem tudom belemerültél-e ennyire). Szóval az illető azt írja: neki van ergo-ja és liliputi-ja is. A kettő közül a lili kerül ki győztesnek. Már beleőrülök a keresgélésbe. Igazából már vettem volna ergo-t, az volt az első számú, dehát apa nem járul hozzá. Megértem őt is (valahol), minden pénzt rá lehet költeni egy babóra.
Beszélhetnénk a cipőről is?! Mindjárt elindul a csajszim. Gőzöm sincs mit adjak a lábára. Főleg, hogy pár napja még a zoknit is lerángatja magáról. Gondoltam odaragasztom a talpához. Még egy nagy dillema. Puhatalpút, keménytalpút, bokatartóst, lapostalpút, vagy talpemelőst,?! Mindenki ilyen problémát csinál belőle, vagy vannak akik nagyívből sz-nak rá, mi van a gyerek lábán?
Várom a képeket. :-))

duracellnyusza 2008.07.16. 19:21:09

Sziasztok! Apával jól összebalhéztunk. Nem engedi, hogy új Ergo-ba fektessek. Nincs valakinek eladó használt ERGO-ja?????????

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.07.16. 19:22:34

Nyusza, semmi gond veled, majd hozzászoksz!
Épp ma volt megint egy mini-klub, ahol láttam az új Liliputi-t, nyugodtan vegyetek azt! Ha kétségeid vannak, vedd fel velük a kapcsolatot, és személyesen is megnézheted! Vagy még jobb: az augusztusi klubban a világ összes hordozója jelen lesz, ott megnézheted, kipróbálhatod őket.
Cipőügyben nagyon jó javaslatom van: elirányítanálak a mamami.hu fórumának pont erről szóló topikjába, azt olvasd végig, hátha az alapján tudsz könnyebben dönteni!
Csak röviden: a legtöbben a puhatalpút favorizálják totyogó korban, majd a harántemelés nélküli, félkemény talpú, bokatartósat.
A topikot itt találod: www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=91&highlight=cip%F5

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.07.16. 19:25:56

No, párhuzamosan írtunk...
Ha regisztrálsz a mamami.hu-n, akkor ott van hirdetős topik is! Bár tapasztalatból mondom, nem sok használt Ergo van eladó, mert nem olyan régen kapható nálunk, így még a legtöbb vevő használja.

duracellnyusza 2008.07.17. 10:29:03

Egy kicsi megnyugvás kapott a háborgó lelkem a leveled után. Már régebben felvettem a lilivel a kapcsolatot. Beszéltünk telefonon 3*, csak azt felejtették el mondani, hogy szabira mennek. Ígérték, h kész lesz az alvós lili júli végére, pedig jeleztem, h a nyaralásra nekünk feltétlen kell a hordozó.Mi jövőhéten megyünk nyaralni, ők meg akkor jönnek vissza.:-((
Találtam egy honlapot, számomra eddig ismeretlen cuccal. Nézd már meg légyszi: bohem-mama.hu (babazsák). Mi a véleményed????
Milyen volt a lili élőben? Szeretik a használói?
Hol lesz és mikor pontosan a találka augusztusban? Én Kecskeméti vagyok.

duracellnyusza 2008.07.28. 16:07:32

Jelentem MEGVETTEM az ERGO-nkat. Csúcsszúper. Nagyon elégedett vagyok és a lánykám is imádja. Örök hálám érte.

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.08.01. 12:11:07

Nyusza, hurrá! Akkor a nyúl is jóllakott meg az Ergo is gazdára talált!:-)
Boldog hordozást kívánok!!!
süti beállítások módosítása