Az időjárás csúnyán keresztülhúzta a számításainkat, ami a szabadidő hasznos eltöltését illet. Már régóta vártuk, hogy felugorhassunk Szentdomira 2-3 napra egy kis dolgozás és egy kis henyélés céljából. Már láttuk a lelki szemeink előtt, ahogy Barnus a maga 9 évével keresi a nyúl- és tojástémájú csokikat a bokorban, istállóban, ólban, domboldalon, mint múlt évben. Szerintem még mindig elhiszi ezt a Jézuska- meg Húsvéti nyúl-sztorit, vagy csak jó fej akar lenni velünk. Vártam, hogy Laci megint görcsöt kapjon a „nyuszitojás” szóösszetételtől, valamiért nincs kibékülve vele, minden alkalommal, ha hallja, megosztja velem a gondolatait erről a dologról („Mi a franc az a nyuszitojás?? Olyan nincs is, hogy jön ez össze?! Vagy nyúl, vagy tojás, de ha tojás, akkor tyúk, nem???”). Bár tulajdonképpen ezt a műsorszámot itthon is előadhatjuk…
Mindenesetre a vidéki húsvét most nem jön össze, nehéz lenne befűteni a házat egy szál kályhával, egy sparherddel, egy olajradiátorral meg egy levegőfújóval. Egyelőre ezek teszik ki a fűtési infrastruktúrát a házban. Kamillával is nehéz lenne mit kezdeni, mert még nem tud járni, csak ha fogjuk a két pracliját. Úgyhogy Domonkos halasztva, mindenki nagyon szomorú emiatt, bár van egy olyan gyanúm, hogy itthon sem lesz ez olyan rossz móka, már voltunk piacon rendes húst beszerezni.
Bolond az időjárás is, úgyhogy hasonló hangulatban lévén, készítettem egy kis Húsvétköszöntő összeállítást: Kis képek a Nagyvilágból.

Húsvét Budaörsön, legalábbis a fürdőszoba ablakában némi hózáporral

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Húsvéti időjárás sűrű havazással

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El ne feledkezzünk a blog fő témáiról: nyuszis ringsling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…és nyuszis, illetve bárányos pelus:

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy készítője által "Kami"-nak elnevezett nyúl Kamilla kedvéért

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pszicho nyuszi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolgoskezű kreatívanyukák még elkészíthetik: zokninyúl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megdöbbentő nyuszi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cserepes-félelmetes-perverz nyuszi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy nyuszisapka anyukáknak, akik szeretnék állatkának öltöztetni a gyermeküket (bár van egy tagadhatatlan bája a sapkának, de ha én ezt meglátnám 15 év múlva, kérdőre vonnám az anyukámat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még egy kreatív ötlet - nyuszikellék

 

 

 

 

 

 

 

 

Ijesztő nyuszi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No meg egy tehénvámpírnyuszi


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belőlem ezt hozta ki a Húsvét, amit természetesen annak rendje és módja szerint meg fogunk ünnepelni bő családi körben, tegyétek Ti is ezt, Kellemes Húsvéti Nyuszitojásokat Kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://hugipakk.blog.hu/api/trackback/id/tr100389613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2009.05.10. 11:30:32

Szia Melinda! Bizony már 1 éves ez a bejegyzés, a mostani Húsvétkor nem volt időm pihentkedni...
Szerintem bele fogsz jönni ebbe a blogolvasásosdiba:)
Kamcsatka orsi
süti beállítások módosítása