Gyors reagálású egység lévén, ha a fejembe veszek valamit, akkor az előbb-utóbb megvalósul, ha az égiek is úgy akarják. Év elején például úgy gondoltam, ha már a meló során (GYED) így beleástam magam a babahordozás témájába, tenni is lehetne valamit gyakorlatban az ügy érdekében. Ha a sors egyetért az agyszüleményeimmel, általában gördülékenyen haladnak a kitalálás és a megvalósítás közötti időszak eseményei. Így esett, hogy a Babahordozó- és textilpelenkázó klub helyszíneként szinte adta magát a budaörsi Régészeti Múzeum. Megint minden szál összeért, mert a boltban találkoztam a fiam osztálytársának anyukájával, aki épp akkor szegezett ki egy jógás szórólapot a faliújságra. Beszélgetés közben kiderült, hogy a jóga a Múzeumban van… Kis képzavar, de csak látszólag. A múzeumnak otthont adó épület pár éve még bölcsi volt, előtte meg sváb lakóház. Kis bohémtanya kerttel… Ezután utam az intézmény vezetőjéhez vitt, aki - micsoda meglepetés – Barnus nyári gyerektáborainak a szervezője is egyben. Edit a Csiki Pihenőkertben szervez a munkatársaival együtt minden nyáron tematikus gyerektáborokat Budaörs határán, imádják a kölkök. Az sem egy wellnesspalota, viszont a gyerekeket rettentő nehéz onnan hazacipelni a lovagos- vagy honfoglalós tábor délutánjain.
Lényeg az, hogy Edit nagyon örült, hogy ott akarunk klubozni. Hogy miért? Fogalmam sincs. Nem hiszem, hogy a profit motiválta volna, hiszen nem kell fizetnünk. Lelkesen mutogatta végig a szeretnivalóan düledező házikót, a római kori csontvázakkal, őrtornyos kertecskével. Én egyből beleszerettem. A szervezés nem igényel különösebb kommentálást, meghirdettem, reménykedtem. De mivel abból szoktam kiindulni, hogy az a buli jó, ahol én jól érzem magam, nem aggódtam.

Azért volt egy megdöbbentő motívum a klubszervezés során: van az Indexnek egy Poronty című, blogszerű rovata. Annak idején, pocakkal, gyakran belenéztem, mert nem lelkizte túl a témát, rövid információkat adott. Aztán elkanászodtak. Jöttek a mosdatlan szájú kommentelők, akiket véleményem szerint a liberálisnak beállított címek és tartalmak vonzottak oda. Akkor adtam fel végleg az olvasást, amikor egy cikk „Melyik pelenkából nem folyik ki a sz.r?” címmel jelent meg. Utána pedig még a szerző és a szerkesztő is kommentben fejtegette, hogy ezt így hívják és kész, mi a baj ezzel? Semmi. Beszélt és írott stílus közötti különbség mond valamit…? De ami betette a kaput – persze ezt magamnak köszönhetem -, az egy teljesen hihetetlen komment volt egy poszthoz arra a rövid megjegyzésemre, hogy klub alakult babahordozás és textilpelenkázás témában. Egy kultúrált hímnemű a következőt találta nyilatkozni sok-sok felkiáltójellel, kérdőjellel és szmájlival kísérve, hogy „Hhhááááááá!!!!! B….., lányok - hogy stílszerű legyek - be-sz.-rok!!!!! :-))))))))))))))) Az Örök Gyerek-nek kikiáltott férfinépség az összes Vasútmodellező, Star Trek meg Gombfociklubjával elbújhatik a társadalomtörténeti mérföldkőnek számító Babahordozó és Textilpelenkázó Klub mellett!!!! Hol lehet jelentkezni??????????? :-)))))))))))))))))))))) kész, b…..!!!!:-)))))))))))))))))))))))))) Várjatok meeeeg, ne legyetek g…., kotrom a pulyákat az ágyból kifele és indulok, ennél ott kell lennem!!!!!! Budaörsön hova menjek? :-)))))))) Esetleg Cyr-rel lehetnénk az Ujjatlan badi és Testvérfellépő alszakosztály társelnökei???? :-)))))))))))))))))))))”
Namármost, értem én a viccet, sőt még szeretem is, de ez még nekem is kicsit erős volt. Van tanulság, én le is vontam.
Eltekintve ettől a kis közjátéktól, immár két sikeres találkozón vagyunk túl, a harmadik április első péntekjén lesz. Az első kettőről pedig íme a képes beszámoló:

1. Klubtalálkozó:
Létszámellenőrzés, tornasor: 7 anyuka+8 baba+számtalan hordozóeszköz, konkrétan Ergo, Manduca, Didy, Moby Wrab, Nandu, Liliputi háti, Kozy, Lívia MT-ja, Bamberoo. A babák életkora 5 hetestől kb. 2 évesig terjedt.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Klubtalálkozó:
Jelenlévők, szponzorok, elvtársak, vagyis a  jegyzőkönyv: 14 anyuka és 15 gyermek (ki kívül, ki belül). Kezd szűk lenni a hely…




 

 

 

 

 

 

 

 

Tablófelirat: találkozunk április első péntekjén!

A bejegyzés trackback címe:

https://hugipakk.blog.hu/api/trackback/id/tr45387486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davir · http://www.davirdogdesign.blogspot.com 2008.04.14. 10:27:25

Ezt a posztot csak most olvastam, meg is döbbentem, de hát ez van, bunkók mindenhol akadnak, a Poronty meg tényleg elzüllött mostanában. A legközelebbi klubba talán mi is megyünk :) Viru
süti beállítások módosítása