Mesélő címet kapott ez a bejegyzés, talán ki lehet találni, miről is szól.

Ha mégsem, finoman célzok rá: amennyiben az eddigiek alapján valakinek megnyerte a tetszését a Kozy Mei Tai (MT), és ebben szeretné hordozni 3 hónaposnál idősebb babáját, akkor nem kell nagyon messzire mennie, mert a MT beszerzését oly módon megoldhatja, hogy rákattint a bejegyzések elején található "futballistafeleség" nick-re és ír nekem egy rövidke üzenetet.

Rengeteg szó esett már ebben a blogban a babahordozásról, és azon belül is a Mei Tai-jal történő babahordozásról. Nekem, bár van kendőm is, máig a Mei Tai a fő hordozóeszközöm. Immár a Budaörsi Babahordozó- és Textilpelenkázó Klubban (röviden: a Klub) is sokféle hordozóeszköz kipróbálható, kölcsönözhető, többek között 2 Kozy is, az egyik a sajátom, a másik pedig a Kozy amerikai gyártójának adománya Klubnak.

Nem ismétlem azokat a fontos tudnivalókat, amiket már leírtam a blogon, egyszerűen belinkelem ide, és így részletesebben is utána lehet olvasni. Írtam már arról, hogy mire is jó a babahordozás, és arról, hogy mi is az a Mei Tai és hogyan kell használni.

Egyébiránt pedig egy kis speciális leírás a Kozy Mei Tai-ról:

A Kozy Mei Tai-t évekkel ezelőtt egy amerikai, pontosabban egy Virginia állambeli négy gyermekes anyuka, Kelley Mason alkotta meg, az eredeti, ázsiai Mei Tai alapján. Ő kezdte el varrni saját kezűleg, ő találta ki a jellemző részleteket, fejlesztgette, tesztelte. Eleinte csak a szűkebb környezetének varrt, aztán kiderült, hogy egyre nő a hordozó népszerűsége, ezért üzletet csinált belőle: WAHM lett. A WAHM a work at home Mom rövidítése, vagyis otthon dolgozó anyukát jelent. Külföldön ez egy egyre népszerűbb módja azon anyukák pénzkeresetének, akik legfontosabb dolguknak gyermekeik nevelését tekintik, és hosszú távon otthonról végezhető munkával szeretnék kiegészíteni jövedelmüket. A Kozy-t ma már varrónők varrják és nemzetközi disztibútorokon keresztül értékesítik. Ennek ellenére ez megmaradt egy kicsi, barátságos, emberi léptékű vállalkozásnak, amelynek minden lépését családtag felügyeli. Az általuk gyártott MT , a Kozy sikerességét sokféleképpen lehet lemérni: külföldi, kapcsolódó honlapokon való ismertség (A http://thebabywearer.com című babahordozó honlapon és fórumon regisztrált felhasználók 149 értékelést olvashatnak a Kozy MT-ról angolul), folyamatosan növekvő eladási számok, vagy akár a mindig fel-felbukkanó másolási hajlandóság.

A Kozy Mei Tai babahordozó az USA-ban az egyik legismertebb és legnépszerűbb Mei Tai: az ázsiai eredetű Mei Tai modern változata. Nem csak a baba kényelmét és ortopédiailag helyes testtartását biztosítja, hanem a hordozó személy számára is egy egyszerűen használható, kényelmes babahordozó. Univerzális méretű, vagyis a baba 3 hónapos korától totyogó korig használható, elöl, csípőn  és háton hordozáshoz, és bármilyen testalakatú hordozó személy használhatja, hiszen a pántok megkötésével a hordozó egyénileg méretezhető.

Főbb jellemzői:
- nagy, biztonságos, babát körülölelő, testét minden ponton megtámasztó
  "body", vagyis a hordozó teste.
- széles, megfelelően párnázott és univerzális hosszúságú vállpántok
- párnázott és megfelelő fejtámaszt biztosító, lehajtható ívelt fejrész
- terhelhető és stabil szövésű előmosott erős vászonanyag
- a pántok végén kis rejtett zseb apróbb tárgyak tárolására
- 30 fokon mosógépben, mosóhálóban mosható, fellógatva szárítandó. Vasalható
  a teljes száradás után
- XL pánttal kapható, ami bármely testalkatra illik, bármekkora baba
  hordozásához megfelelő.

A Kozy Mei Tai-hoz Kozy táska is jár. Ez egy válltáska, amiben a Kozy Mei Tai mellett elfér a baba többi holminja is, pelenka, pótruhák. A táska kívül gyönyvászon, belül vízhatlan anyaggal bélelt.

A Kozy Mei Tai két színű erős, robosztus vászon anyagból készül: fekete és natúr színű. A képeken látható anyagok a body külső részén található dekoranyagok.

Folyamatosan van Kozy, de ha mégsincs pont olyan, ami tetszene, akkor rendelhető, és 3-4 hét alatt itt is van.

Ilyenek a dekoranyagok:

Appomatox:

Banister:

Bremo Bluff:

Chesapeake:

Countryside:

Haysi:

Hillsville:

Keeling:

Merrifield:

 

 

 

 

Quantico:

 

Regency:

Rich-patch:

 

 

 

 

Ridge:

Spotsylvania:

Stony creek:

 

 

 

 

Tidewater:

 

Valentines:

Victoria:

Waverly:

Williamsburg:

 

Windsor:

 

 

 

 

 

York:

Zuni:

 

 

 

 

Következő posztomban a Kozy MT használatáról töltök fel videokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://hugipakk.blog.hu/api/trackback/id/tr76683871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

happycrist 2008.11.02. 16:34:57

Kedves futballistafeleség!

Írtam üzenetet, de egyelőre fogalmam sincs hol tudom elolvasni majd a választ :)
Mindenesetre annyi ide is leírok, hogy a fekete Hilsville-re pályáznék és a részleteket szeretném megtudni. Üdv!

saribetti 2009.09.17. 11:17:41

kedves futballistafeleség! nagyon szeretném megtudni mennyibe kerül egy ilyen MT hordozó, rendelni is szeretnék. lehet, hogy a részleteket emilen tárgyaljuk meg? ha lehet, ide válaszolj: saribetti@gmail.com
előre is köszönöm!!!
süti beállítások módosítása